Bondegården

kr159.00

Barnet reiser til en bondegård og opplever mange spennende ting sammen med dyrene på bondegården. Det blir dårlig vær og barnet redder alle dyra.

Svært populær bok!


  • Alle våre bøker er personlige eventyrbøker. For å gjøre våre bøker personlige trenger vi litt informasjon fra deg. Fyll ut alle nødvendige og påkrevde felt under.

    Hvem er gaven fra

    Anledning (f.eks "julegave" , 6-års dag o.l.)

    I feltet over kan du skrive inn navn på venner eller slektninger som skal være med i boka (maks 6 fornavn).

Beskrivelse

Barnet reiser til en bondegård og opplever mange spennende ting sammen med dyrene på bondegården. Det blir dårlig vær og barnet redder alle dyra.  Dette er en av våre mest populære bøker!


Eventyrboka sin «Skjønnheten og udyret» er en personlig bok til barn, barnebarn, tantebarn eller andre som du vil gi en spesiell gave.  I tillegg til at gave-mottaker – og ikke minst bestevennene om ønskelig – er med i bokas handling, få du trykket hilsen fra giveren på to egne sider inkludert i den lave prisen – f.eks . «Til Kari på 6 års dagen fra mamma og pappa.»

Personlige fortellinger vil øke leselysten og bidrar til at barnet få et godt forhold til bøker allerede i tidlig alder. At barnet i tillegg er bokas hovedperson, bidrar også til at eventyrboken vil bli tatt fram om og om og om igjen.

KORT LEVERINGSTID!

Kategori: